Силвия Пенкова

За Фирмата- работя от три години. От екипа съм изключително доволна, коректни, внимателни, отзивчиви! За такива работодатели човек може само да мечтае! Всичко е така, както и другите служители вече са казали – договора се спазва, заплатите винаги са редовни, осигуровките високи и никога няма да ти повишат тон !
Пожелавам от все сърце на целия екип да продължават да работят със същото желание и амбиция и да разширяват сферата на дейност! Вярвам, че ще дадат шанс на още много хора, като нас!

Тодор Кирчев

Бъдете живи и здрави. Доволен съм от съвместното ни сътрудничество и работа. Заедно можем да постигнем високи резултати. Когато гледаме в една посока и се стараем да спазваме стандарти и качество, резултатите са положителни за всички. Надявам се и в бъдеще да работим в синхрон.
Поздрави на неуморния екип в България.

Пламена Детелинова

Преди година с тяхна помощ дойдох в Германия. Сега от опита ми в страната виждам, че сте изпреварили другите фирми с предлагането на работа при сериозни и коректни фирми. Придобих още по-голям опит в моята област – координатор. И немският ми вече е на по-добро ниво и изобщо съм много доволна.

Албена Тодорова

Прекрасно отношение, страхотен персонал. Екипът е много точен, честен и коректен. При нужда реагират веднага. Не се колебайте да работите при тях.

Димитър Страхилов

Много съм благодарен за получената работа, ясни условия ,коректни трудови отношения. Доволен съм от работната позиция.

Красимира Петрова

Помогнаха ми труден за мен момент, подсигуриха ми стабилна и дългосрочна работа, както и трудов договор, което в днешно време е много важно. Настаниха ме в прилична квартира, имаме и транспорт до фабриката. Доволна съм от фирмата работодател.